maanantai 6. elokuuta 2012

Lakkani: Color Club, China Glaze & O.P.I

Tänään vaihteeksi lakkojen esittelyä :) Vuorossa on siis Color Clubin, China Glazen ja OPIn lakat, joita mulla on harmillisen vähän.

Muuta lakkaesittelyni löydät TÄSTÄ.

Tämä CC on minikokoinen ja ehkä eniten sen nudeksi luokittelisin. Se on omalle ihonsävylle aika vaalea (ai mulle muka?) ja omaan makuun hiukan ehkä liian peittävä nudeksi. Kuitenkin tämä on ihan ykkönen nimenomaan kerrosvoileipiin.

CC Summer of Love
CC Feel the Beat

Tämä hiukan jopa duochromemainen lakka on CC:n Dance to the Musique -kokoelman lakka. Aikalailla oranssiin vivahtava punainen shimmer. Tämä on pääsemässä juurikin kynsille :)

China Glazeja minulla on kaksi. Molemmat hyvällä alennuksella ostettuja :D

CG Drastic
Drastic on vähän jellymäinen koostumukseltaan. Ei mitään pahaa sanottavaa, aika perusväri.

CG Luxe and Lush
Tämähän jo vilahtikin mun edellisessä ostospostauksessa, ja kyllä, tätäkin testaan ensitilassa :) Ainakin swatch-kuvat lupaavat hyvää.

OPI Bling Dynasty
Ja viimeinen muttei vähäisin: OPIn Bling Dynasty Hong Kong -kokoelmasta. Tästä olikin jo oma postauksensa. Löytyy täältä.

4 kommenttia:

 1. Mulla on nyt kynsillä CC:n Feel the Beatia. Tein sillä leimat keltaiselle pohjalle, ja hyvin toimi. Tämä on kauniimpi lakka kuin olin muistanutkaan, se hohtaa tulenpunaisena.
  Ja mää sain vihdoinkin sen sähköpostin tehtyä blogiini. :D Kai... Toivottavasti en sössiny mitään. xD Mutta ne jotka tietää myös mun toisen sähköpostin, voi yhtä lailla kirjottaa sinne jos tulee kirjotettavaa. Kummin vain. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kanssa itseasiassa nyt kynsillä toi CC ja mun kuvausilma on ollut suoraan sanottuna hanurista, eli en ole saanut yhtään hyvää kuvaa :(

   Poista