tiistai 21. elokuuta 2012

Gray's Anatomy

Varautukaan kuvapaljouteen, sillä vähän innostuin, kun sain niin näyttäviä kuvia tästä Wettiksen lakasta :) Kyseessä on siis Gray's Anatomy, jonka alle lakkasin mustan. Musta todellakin kannattaa laittaa alle, se saa lakkaan ihan erilaista ulottuvuutta. Lisäksi, koska Wettiksen lakat on ohuita, musta helpottaa siinä mielessä, ettei kerroksia tarvita kuin yksi tai kaksi. Itse laitoin kaksi, sillä ekaan kerrokseen jäi hiukan juovia.

Lakka näytti vähän joka suunnasta erilaiselta. Välillä se oli violetti, välillä harmaa ja tietyssä kulmassa myös vihertävä. Kaikista sain myös kuvia tällä kertaa, vaikka vähän pelkäsin etten saisi.




Kuten näkyy, päädyin maalaamaan käsin kukkasia :) Se olikin paljon helpompaa kuin uskoin :D Oon nimittäin katsonut vastaavia kukkia ja aina ajatellut, että nuo on liian vaikeita tehdä tärisevin käsin. Ei ollut.

Sitten lisää erilaisia sävyjä:


Yllä olevassa kuvassa näkyy hyvin sitä vihreää. Näääätti!


Käytetyt:
  • Gina Tricot Base Coat
  • musta cremelakka
  • Wet'n'Wild Gray's Anatomy
  • Krazy Girl hopeinen koristelulakka
  • Color Club Art Club musta koristelulakka
  • Cesars pikakuivattaja
  • violetteja strasseja + dotting tool ja kynsiliima kiinnitykseen

Vielä yhdelle kyselleelle tuosta eilen postailemastani meikkivoidesiveltimestä: kyllä sillä ihan hyvää jälkeä tulee. Musta tuntui hiukan jäykältä, mutta mullapa ei olekaan noita kovaa kokemusta. Kyllä se ihan toimii :)

Mitä tykkäätte Gray's Anatomysta, onko teillä sitä?

14 kommenttia:

  1. En itse omista. Ei muutenkaan ole kovin montaa Wet'n'Wildin lakkaa. Kivoja sävyjä löytyy tuosta lakasta. Ei ainakaan äkkiä kyllästy väriin kun on noin moniulotteinen :D

    Nätit kukkaset. Oon kuullu muualtakin et tollaset on helppoja tehdä. Monesti pitäny kokeilla, mut koskaan en ole saanut aikaiseksi. Pitäisi paikata sekin aukko sivistyksestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tämä on kyllä tosi monivärinen! Noissa Wettkikse lakoissa on kyllä paljon ihania sävyjä.
      Noita kukkia oli todellakin yllättävän helppo tehdä, kannattaa todellakin kokeilla! Kiitos kommentista :)

      Poista
  2. Mä oon tosi pitkään miettinyt pitäiskö tuo Gray's Anatomy käydä ostamassa ja monesti pylrittelen sitä kauapassa kädessäkin, mutta jotenkin se on vielä toistaiseksi jäänyt aina kauppaan. Hieno se kyllä on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa hankkia! Se on kyllä tosi pliisun näköinen pullossa ja itekin mietin alkuun että mitä oon sellasen ostanut :D

      Poista
  3. Oi että on ihanan näköstä, pitäis varmaan ite kans käydä ostaan :)

    Tuto tollasista kukista ois aika ihana näin vink vink ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pistetään mieleen toi tuto, kiva kun ehdotit. Teen tässä lähipäivinä yhden tuton kyllä, kun mu materiaalit saapuu postissa :)

      Poista
  4. tosi kaunis lakkaus =) en omista itse lakkaa

    VastaaPoista
  5. Toi on kyllä kiva lakka. Itselläni kuitenkin on OPI Not Like Movies , joka on sen verran samankaltainen, etten ole viitsinyt tuota hankkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, pitääpä mennä katsomaan tuosta OPIsta kuvia jos on niin samanlainen!

      Poista
  6. Mä omistan tuon Gray's Anatomyn, se on ihana. ♥ Mulla onkin ollut suunnitelmissa kokeilla mustaa sen alle, ja nyt ainakin kokeilen... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kannattaa kokeilla! Siitä tulee kyllä mun mielestä ihan erilainen, kun ilman mustaa - ja parempi :D Kiitti kommentista!

      Poista
  7. Oi hemmetti, onpa muuten näyttävä lakka! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä vaan hankkimaan! Seppälästä saa ja viitosen kustantaa :)

      Poista