torstai 23. elokuuta 2012

Lakkani: Wet'nWild & Wild&Mild

Tällä kertaa lakoista kaksi tuplavee-lakkamerkkiä.

Wet'n'Wildin lakkoja minulla on monta. Jostain syystä olen ihastunut niiden väreihin, vaikka monet niistä ovat koostumukseltaan kauheaa luirua ja niitä pitää kerrostaa paljon. Osa tosin tekee kokoelmasta riippuen poikkeuksen.

Kolme ekaa on Fast Dry -lakkoja, ne on kaikki luirua :D Mutta ne värit...ah.


Teal of Fortune on todella kaunis sinivihreä lakka, joka on dupe ilmeisesti muutamallekin eri lakalle. Ainut, mikä tässä lakassa on huonoa on se, että se värjää kynnet todella pahasti, jos aluslakkaa ei käytä kunnolla.


Hannah Pinktana on aika perus pinkki hololakka. Kolmella kerroksella sillä saa kohtuullisen peittävän lakkauksen.


Gray's Anatomy on jännän värinen, harmaa pohjaltaan, missä vilahtelee eri sävyjä, erityisesti violettia. Tämä lakka näyttää omasta mielestäni parhaimmalta mustan päälle lakattuna.

Wild Shine -lakkoja on kanssa muutamia, niistä osa on paksumpia kuin edelliset.
Night Prowl on tummapohjainen lakka, jossa on violettia glitteriä/hilettä. Ensimmäisen kerroksen jälkeen ei kannata pelästyä, koska lakka näyttää suorastaan karsealta :D Pohjaväri on nimittäin jo hiukan sinertävä ja eka kerros näyttää hyvin oudolta. Kahdella tai kolmella kerroksella sinisyys häipyy ja violetit hileet alkavat näkyä. Hienon näköinen lakka!

En oikein edes tiedä, minkä punaiseksi sanoisin Burgundy Frostia...hiukan viininpunainen ehkä? Tämä on hyvin peittävä shimmerlakka.

Sunny Side Up. Tämä on ihanan pirteän värinen, ja siis creme.

Wild & Mildin lakkoja minulla on kaksi.
Pretty Sweet
Tämä on ehkä hiukan ehkä persikkaan päin vivahtava vaalean punainen ohut shimmerlakka.

Tough Enough on tosi kaunis tumma pinkki cremelakka. Valkoisten koristeluiden kanssa mulle tulee aina mieleen Marianne-karkit, vaikka niissä onkin tumman punaista.

Sitten on vielä Wild&Mildin Clear Vision, eli kirkas lakka. Sitä en kuvannut, kun käytän sitä lähinnä koristeiden liimaamiseen.

Muut lakkaesittelyni löytyvät siis tästä.

4 kommenttia:

 1. kivoja lakkoja etenki toi hannah pinktana

  VastaaPoista
 2. Minulta löytyy Blue Wants To Be A Millionaire, joka on aika vetistä tavaraa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, noi wettiket on jotenkin melkein kaikki kauhean löysiä :( Harmi, koska muuten nää olis aika ihani. Tai no on silti :D

   Poista