sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Cappuccino kukkasilla, kiitos!

Tänään testasin taas yhden Pretty.fi -verkkokaupasta saamistani NYXin lakoista, ja vuorossa oli Cappuccino-niminen frost/pearl-lakka. En oikein tiedä, minne tämän luokittelisin, mutta ihan perus shimmer se ei ole ja värikin on vaikea määrittää :D Nimensä mukaan ehkä laittaisin sen vähän haalean maitokahvin väriseksi, mutta toisaalta siinä on häivähdys vaaleanpunaista. Cappuccino löytyy täältä.


Koristeluiksi halusin ehdottomasti maalailla akryylimaaleilla, ja parhaiten Cappuccinon kaveriksi sopi hempeän vaaleanpunainen. Mietin muuten, että miksi ihmeessä tällaisen lakan nimeksi on laitettu edes Cappuccino, koska aluksi tämä ei näyttänyt yhtään kyseseltä juomalta. Kuitenkin siinä vaiheessa, kun aloin sutia sitä kynsille, ymmärsin sen: lakka oli ihanan paksua ja jotenkin kovin "kermaisen" oloista :D Mulla ei ole koskaan tullut tällaista edes mieleen, mutta tämä lakka oli oikeasti aika nuolaistavan oloista koostumukseltaa. Ja niille, jotka nyt miettii: ei, en nuolaissut :D



Älkää bongatko sitä, joka ei kuulu joukkoon :D Miksi mä aina huomaan kaiken, kun lakkaukset on jo kuvattu ja melkein blogissa asti...



Otin vielä yksittäisenkin swatch-kuvankin Cappuccinosta, koska sitä muuten näkyy sen verran vähän kaiken tuon kukkaloiston alta :)


Lakka levittyi tosi helposti, mutta tämäntyyppisille lakoille tyypillisesti siihen jäi helposti levitysjäljet. Ei kuitenkaan tällaisten lakkojen kanssa mitään kovin merkittävää. Olen tällaisia lakkoja kokeillut useampia, ja tämä levittyi niistä näteimmin. Esim. yksi Flormarin vaalean lila frost-lakka oli ihan painajainen!


Käytetyt
  • Depend Protective Base Coat
  • NYX Cappuccino
  • Color Club Art Club valkoinen koristelulakka
  • Wet'n'Wild French White Creme
  • MNY Drying Effect
  • valkoinen ja punainen akryylimaali

Olettekos kahvijuomien ystäviä? Entä onko teillä sellaisia lakkoja, joita tekisi mieli maistaa?

Huom! Mielipiteeni ovat kaikki omiani sekä hyvässä että pahassa. En myöskään hyödy linkeistä mitään, ne ovat vain teidän helpotukseksenne :)




30 kommenttia:

  1. Ihanat! Hienosti olet maalaillut:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sissi! Ei tää ihan niin putkeen mennyt kuin olisi voinut mennä, mutta kelpaa kun värit on näin söpöt :)

      Poista
  2. En voi elää ilman kahvia,täysin riippuvainen siis ku aloittanu about 5v juomaan =)Hienot kynnet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, mä taas olen vasta parikymppisenä opetellut juomaan kahvia :D Kiitos kehuista!

      Poista
  3. Mä oon kans kahvifriikki, kaikki kahvi menee, ja kahvijogurttikin on niin hyvää :D Mutta kauniit kynnet, ihanasti sopii värit yhteen! Mä niin haluaisin kans osata maalata noin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vanquish! Mulla kyllä kahvijäätelö menee, mutta jugurtissa en osaa tykätä :D Opettele vaan maalaamaan, mä oon kanssa vasta muutaman kerran maalannut, ja näissä tuntuu olevan se, että muista näyttää hienommalta kuin itsestä :D

      Poista
  4. Kavi ei mulle kahvina maistu, mut kahvijäätelö ja kahvisuklaa ja kaikki muukin kahvilla maustettu kyllä menee :oD Noi kynnet on ihanan väriset ja hienosti maalattu :o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kahvijäde on kyllä hyvää! Vielä jos vähän laittaa jotain suklaakastiketta :P Alan kuolata täällä, kun luen teidän kommentteja :D
      Kiitos paljon kehuista!

      Poista
  5. Taitavasti oot tehny noi kukkaset ja värit sopii tosi hyvin yhteen :)

    VastaaPoista
  6. Voi miten kauniit, aivan ihana yhdistelmä noiden koristeluiden kanssa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pumpulipupu! Oon itse tosi tyytyväinen, että sain kertasekoituksella noin sopivan pinkin. Yleensä sekoitteluun menee paljon kauemmin enkä ole aina edes väriin tyytyväinen :)

      Poista
  7. Kahvinkittaaja täälläkin. Ei vois olla ilman ja kaikki menee :P.
    En ois muuten huomannut ylimääräistä terälehteä, jos et olisi maininnut, ettei joku kuulu joukkoon :D. Hienot kynnet ja tosi kivat maalaukset :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin menee päivä pilalle, jos en saa aamulla mun kupillista :D Riippuvuus...mutta toisaalta se aamuinen on päivän ainoa aina.
      Hihi, itseasiassa se ylimääräinen terälehti ei ollut se, mitä itseä häiritsi, mutta arvasin että sen porukka huomaa :D Tutkipa nimetöntä uusiksi :D

      Poista
  8. Tosi kauniit, taitavasti maalatut :).

    Mulla on OPI:n Too Hot Pink To Hold 'Em, vadelmanpunainen jellylakka, joka näytti levitysvaiheessa ihan joltain vadelmakiisseliltä tai kastikkeelta! Oli nuolaisu lähellä :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivi! Hassua miten lakat voi aiheuttaa tuollaisen mielikuvan. Ne vielä haiseekin niin epä-herkkumaiselta :D

      Poista
  9. Aivan ihanan upeat kynnet <3 noi värit sopii niin hyvin yhteen!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Fani! Oon itsekin tällä kertaa huipputyytyväinen tohon vaaleanpunaiseen, minkä sekoitin tuon lakan kaveriksi :)

      Poista
  10. Nää on kyllä mun lempparit kaikista sun kynsistä ikinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai on :) Tosi ihana kuulla! Mää on kyllä niin hempeät, että harvoin tulee tehtyä :D

      Poista
  11. Ihana väri ja noi kukat on älyttömän hienosti tehty! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sara! Oon tosi otettu, että tykkäät noista kukista :)

      Poista
  12. Täällä juuri iltapäivälattea nautin ja ihailen sun kauniita kynsiä :) Tuli heti mieleen joku alkusyksyn morsian noista. Ovat niin hempeät, että sopisivat mun mielestä hyvin hääkynsiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista anonyymi! Oot kyllä ihan oikeassa, nämä sopisi johonkin oikein kukkaishäihin kynsiksi :)

      Poista
  13. Oih kuinka ihanat (taas) ja ihanimmat kukkaset <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sasu! Tykkään itsekin näistä kauhean paljon :)

      Poista
  14. Aivan ihanan värinen lakka ja upeat koristukset! :)

    VastaaPoista