lauantai 9. maaliskuuta 2013

Korut kynsillä ja aksenttiteippimani

Mulla oli kovasti tyttömäinen olo tänään ja tiesin heti, mitä haluan kynsille ja millä lakalla. Testailin siis Pretty.fi -verkkokaupasta saamaani NYXin Golden Pinkiä. Pullossa lakka näyttää suorastaan jumalaiselta: kultaa ja kevyt häivähdys vaaleaa lilaa. Ihanan moniulotteisen näkoinen.

No tässä tulos:



Lakka ei muistuttanutkaan yhtään pullossa olevaa tavaraa kynsillä. Lisäksi lakka vaikutti kovin ohuelta, mutta peitti silti ihan mukavasti kolmella reippaalla kerroksella. Onhan tämä näinkin ihan kaunis lakka, mutta jäin kaipaamaan sitä violettia vivahdetta.


Tässäpä lakka on pullossa. Violetti näkyy ihanasti :)



Koska halusin niin palavasti sitä violettia, niin koristelut valikoituivat sen mukaan. Vaaleanvihreitä suuria ja liloja pienia strasseja ja nimettömään tumman violetilla teippimani. Tämä oli tosiaan eka kokeiluni teippailla, ja pieniä virheitähän siellä näkyy rajoissa. Paljaalla silmällä ja ilman kameran makroa yleisvaikutelma on kuitenkin hyvin siisti.

Tulee kyllä hyvin tyttömäinen fiilis, kun on tällaiset blogin nimikkolakkaukset kynsillä ;)


Käytetyt
  • Depend Protective Base Coat
  • BNC kirkas lakka strassien kiinnitykseen
  • NYX Golden Pink
  • Rimmel Pompous
  • MNY Drying Effect
  • koristeteippi + erikokoisia strasseja


Oletteko kokeilleet teippailuja ja mitä tykkäsitte kynsistä tällä kertaa? Haluatteko tästä tutoa? Teen kyllä mielelläni :)

Ps. Muistakaahan käydä kysymässä asioita sivupalkissa löytyvään kysymyspostaukseen!

Huom! Mielipiteeni ovat kaikki omiani sekä hyvässä että pahassa. En myöskään hyödy linkeistä mitään, ne ovat vain teidän helpotukseksenne :)




24 kommenttia:

  1. Superkauniit! Tykkään! Oon niin rakastunut noihin timanttirykelmiin. :D Muutamat kanssa ehtinyt tekemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tike! Nämä olikin mulle nyt ihan ekat rykelmät, koska vasta vähän aika sitten sain isompia strasseja. Tähän mennessä mulla on ollut vain yhtä kokoa :D

      Poista
  2. Todella ihanat! Hienosti sopii teippikynsikin, vaikka onkin tavallaan erityylinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vanquish! Halusinkin jotain ihan erityylistä noiden muiden kaveriksi :) Erilaisetkin sopii kivasti keskenään yhteen :)

      Poista
  3. Nyt vasta tajusin liittyä lukijaksi, ihanat kynnet! (:
    Kyselit mun blogissa siitä Laylan lakasta, olen lakannut sillä kynnet jo yhdessä postauksessa: http://hookedonnails.blogspot.fi/2013/03/hiihtolomakynsia.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa lukijaksi, NuuNuu! Meenkin katsomaan noi sun kynnet!

      Poista
  4. Tosi kauniin näköiset :) Itsellä olisi hankintalistalla koristeteippi ja olisi kyllä mukavaa jos tekisit siitä tuton :) Millä muuten laitat nuo strassit kiinni? Tuntuu että kaikki ottaa niihin vaan kiinni..(esim hiukset :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos JM! Voinkin sitten tehdä sen tuton näistä koristeteipeistä :) Itse en niitä silleen perinteisesti kauheasti tykkääkään käyttää, koska päät tuppaa törröttämään :D
      Strassit kiinnitän yleensä vain päällyslakalla ja sitten laitan niiden päälle vielä pikakuivattajaa kerroksen tai kaksi. Niin on aina pysynyt hyvin, eikä oikeastaan koskaan irtoile.

      Poista
  5. Kauniit! Oli itselläkin tuollaiset strassirykelmät viime viikolla kynsillä, ne on kyl kivoja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Enail! Mäkin pääsin nyt vissiin vauhtiin näiden strassien kanssa :D Katotaan kauanko menee, kun teen uudet :D

      Poista
  6. Ooh, ompa kauniit! harmi kyllä ettei lakka oo yhtään niin moniulotteinen kynnellä kuin pullossa, mutta ihanan lopputuloksen oot silti saanut aikaan. Miten muuten teit teippimanin kanssa, poistitko teipit heti lakattuasi vai vasta laman kuivattua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis lakan kuivuttua. :) Rakastan tätä iPadia ja sen oikeinkirjoituskorjausta. me ei ihan puhuta samaa kieltä, tai se ei osaa mun kynsislangia... :D

      Poista
    2. Kiitos Niniane! En muuten ees huomannut tota sun kirjotusvirhettä :D
      Myöhemmin huomasin, että oikein kirkkaassa auringossa kun tiirailee, niin violettia vaan näkymään, mutta normaalissa valaistuksessa ei kyllä. Ja kuvatkin on otettu aurinkoisen ikkunan vieressä.
      Poistin teipit heti, kun levitin lakan, mutta toi lakka oli sellaista tosi nopeasti kuivuvaa, joten ehkä siitä pienet epätasaisuudet. Musta tuntuu, että tavallisesti kuivuvan lakan kanssa tulos olisi siistimpi, mutta mene ja tiedä :D

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Kiitos nina! Musta onkin nyt kiva olla oikein kunnon strassikasat kynsillä :)

      Poista
  8. Nää on kyllä kauniit, sievät ja perinaiselliset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sissi! Kiva se on välillä tehdä näitä tyttömäisiä/naisellisia :)

      Poista