torstai 30. elokuuta 2012

Feeling Sticky -kynnet decalseilla

Huh, vihdoin pääsin tekemään kynnet uusiksi :) Kylläpä siinä kestikin ja taisin rikkoa joitain henkilökohtaisia ennätyksiä :D Ihme kyllä, ne mun tekemäni ranskikset jopa kesti niin hyvin, että vielä eilen sain niistä kehuja Seppälän myyjältä...

No, joka tapauksessa tein uudet ja piti päästä kokeilemaan saamiani water decalseja, ne onkin mulle ihan uusi tuttavuus, ja täytyy sanoa että tykkäsin paljon!

Hetken vedessä lilluttelun jälkeen ne irtosivat helposti ja olivat nopeasti kynnellä ihan oikeilla paikoillaan! Paljon helpompaa hommaa kuin luulin. Tykkään myös siitä, että nämähän on paljon tarroja ohuempia, joten ne on myös kynnellä siistimmät. Ihan mun mieleen.

Sitten kuviin:

Tuo sinivioletti duochrome-lakka on kyllä ihana! Yksinään jo todella kaunis. Mustan päälle yksikin kerros on riittävä, itse laitoin kaksi. Levittyvyydessäkään ei ole mitään vikaa.

Decalsien kanssa:





Näillä kynsillä siis osallistuin Like it. Love it! -blogin Feeling Sticky -kilpailuun, joka päättyy 2.9.
Jos haluatte, menkää katsomaan! Siellä nimittäin saa äänestää parhaita kynsiä ja sekä kynsien tekijät ja äänestäjät voivat voittaa palkinnon :) Äänestäminen alkaa 4.9.

Tällaisia on luvassa:



Vielä käytetyt:
  • Gina Tricot Base Coat
  • musta cremelakka
  • Flormar U16
  • Violetit ja siniset water decalit
  • Rimmel London Clouds ja dotting tool
  • Cesars pikakuivattaja

Mitä piditte? Käytättekö paljon water decalseja?

Tänään en vielä ehtinyt kirjoitella siitä mainostamastani BB-voiteesta, mutta huomenna yritän. Sen paljastan jo, että hyvää on!

8 kommenttia:

  1. ihanat kynnet ja olen vasta yhden kerran kokeillu mut tykkäsin joo =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos eekku! Ne on kyllä jotenkin paljon kivempia kuin tarrat :)

      Poista
  2. pysyykö noi. water jutut paremmin kum kynsi tarrat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä en osaa sanoa, kun ekaa kertaa kokeilen :) Tietysti riippuu tarroistakin. Mulla on ollut paljon tarroja joissa alkaa repsottaa reunat melkein heti, mutta sitten nuo vähän aika sitten kokeilemani InkkiPinkin tarrat oli ihan erilaisia ja pysyi ihan moitteetta. Näin näppituntumalla musta tuntuu, että kun ne on paljon tarroja ohuempia, ne saattaisi pysyä tarroja paremmin, mutta kuten todettu, varmasti laatukohtainen juttu :)
      Toivottavasti mun ymäripyöreä vastaus auttoi yhtään!

      Poista
  3. Kiitos, kun mainostit! Äänestäminen alkaa 4.9 ja loppuu 9.9 ;)
    Olet mukana kisassa!

    VastaaPoista
  4. Ooi, onpa nätit koristelut! :) Vaikka on paljon kaikkea, niin ei tunnu yhtään ylikoristellulta kun sopii tuohon tyyliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos jälleen Sonne! Noissa kyllä onkin kynnet oikeastaan kokonaan täynnä kaikkea, nyt vasta älysin :D En edes ajatellut moista, kun mielsin sen niin että ei tossa muuta ole kuin yksi decals ja vähän pilkkuja :D Oon sokea omille koristeluille :D

      Poista