lauantai 18. elokuuta 2012

Meikkipostausta: BB-voide vaaleille

Tiedän, että en ole mikään kosmetiikkabloggaaja, luojan kiitos, sen nimittäin huomasin valokuvia ottaessani. Musta ei olisi joka postauksen kanssa tappelemaan kuvien kanssa :D

Halusin kuitenkin jakaa tämän teidän kanssanne :) Olen nimittäin edelleen etsimässä itselleni sopivaa meikkivoidetta. Sitä ei vain kaikkien näiden vuosien aikana ole löytynyt. Olen hyvin vaaleaihoinen, iho on ohut, laikukas ja siinä on paljon virheitä. Lisäksi se on monesti (varsinkin tietysti talvella) pintakuiva ja rasvoittuukin nopeasti.

En pidä kovin paksuista meikkivoiteista, vaikka sellainen luultavasti peittäisikin virheet parhaiten, vaan haluan suhteellisen kevyen lopputuloksen.
Niinpä sitten kiinnostuin paljon telkkarissakin pyörineistä BB-voiteista. Kokeilin alkuun Garnierin Light-sävyä, mutta sehän oli tietenkin kovin tumma iholleni, en kyllä yllättynyt.

Nyt päädyin muutaman Garnierin näytepussin sekä Maybellinen Medium skin -sävyn kokeilemisen jälkeen Light skin -sävyyn, mitä en meinannut mistään ensin löytää. (Liekö toimitusvaikeuksia silloin kun etsin?)


Tällaisia asioita pakkaus lupaa Maybellinen BB-voiteelle:
  • luo luonnollisen hehkun
  • sopii ihon omaan sävyyn
  • aurinkosuojakerroin 30
  • kosteuttaa koko päivän
  • peittää virheitä
  • öljytön
  • siloittaa
  • tuntuu raikkaalta

Sitä voi käyttää ilmankin kosteusvoidetta, mikä on kiireisen aamun kiva lisä. Itselle tärkeä on tuo öljyttömyys, ja tosiaankin tämän kanssa pysyy iho pitkään kiillottomana (mitä ei kyllä aikaisempien tuotteiden kanssa ole käynyt edes vahingossa). Lisäksi tuntui olevan jopa aika vaikeaa saada voiteesta jäämään ns. pissisrajaa kasvojen ja kaulan rajalle.
Voide ei tosiaan peitä liikaa, mutta kuitenkin tarpeeksi ja erityisen kiitoksen saa tämä kunnollisen vaalea sävy. Olen ollut tosi harmissani, että esim. juurikin se Garnierin vaalea on todella tumma. Jopa tuo kokeilemani Medium skin -sävy olisi näin kesäaikaan ollut juuri ja juuri sopiva, koska se häipyi iholle aika hyvin.

Sitten ennen- ja jälkeenkuvat.



Lopputulos oli kyllä tosi luonnollinen. Omilta kasvoilta voide peitti kivasti ylimääräistä punaisuutta, mitä kyllä tulee hiukan liiankin helposti.
Sori, päädyin siihen että en saanut hyvää naamakuvaa itsestäni :( Ihohuokosiahan tuo kevyt voide ei peitä (ja harva kai peittääkään) ja kameralla tuntui saavan aika paljonkin tarkemman käsityksen mun ihoni virheistä kuin peilin edessä tutkimalla :D

No, joka tapauksessa Maybellinen BB-voide tasoitti ihon laikukkuutta, mistä pidin paljon, ja pieniä virheitä jopa peittikin. Voin ehdottomasti suositella :)

8 kommenttia:

  1. Mä olen itse vannoutunut BB-voiteiden ystävä. Olen nyt kokeillut kahta eri merkkiä, Misshaa ja Periperaa. Molemmat on hyviä, enkä löydä moitteita, muuta kun että Missha on aika paksua mun makuuni. Peripera on ollut tämän kesän käytössä, ja pitää mun rasvoittuvan ihon kesähelteilläkin kivan raikkaana.
    Jos ruukaat eBaystä tai muuten ulkomailta tilailemaan, niin suosittelen kyllä kokeilemaan Periperaa. Ja jos et tilaile, niin voisin vaikka diilata sulle kun ite tilaan seuraavan kerran :)
    Periperan pakkauskokoja en nyt muista, mutta Misshalla ainakin on sellasia pienenmpiäkin puteleita. Ja sävy #13 olis varmaan sullekin riittävän peittävä.

    Koodaile vaikka fb:ssa mulle jos haluut jutella enempi näistä tuotteista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti siis kirjoittaa, että sävy #13 olis riittävän vaalea :D

      Poista
    2. En ole kuin noita kynsijuttuja tilaillut silloin tällöin ebaysta... Voisin kyllä olla kiinnostunut kokeilemaan jotain muutakin, ebayssa kun tuntuvat olevan huomattavasti halvempiakin kuin Suomessa.
      Mun on nyt pakko kysyä, että kukas oot fbssä (varmaan tiiän, mutta muisti ei pelaa :D) Sä ilmeisesti muistat mut nimeltä?

      Poista
    3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  2. Meikkivoiteen kokeilu kämmenelle ei anna oikeaa kuvaa sopivasta sävystä naamalle, vaikka niin uskotaankin. Ennemmin sitä kannattaisi testata kaulan iholle.
    Mutta mukava kuulla, että olet löytänyt itsellesi sopivan tuotteen tuosta meikkivoiteiden viidakosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tiedän kyllä ja olen tämän siis kasvoille kokeillut, kun olen valinnut :) Oon aika huolellinen valitsija, en koskaan osta kaupassa kokeilun perusteella :D
      En vaan luonnollisesti saanut hyvää kuvaa otettua kasvoista, kuten tekstissä jo totesinkin :)

      Poista
  3. Minkä hintaisesta tuoteesta tässä on kyse?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sokoksella maksaa 13,90, joistain tietyistä (kuten Vapaa Valinnoissa sun muista) sitä saa halvemmalla, muistaakseni 11,90.

      Poista